Smarta saker online

En av de största fördelarna med att handla online är att man kan hitta mycket speciella och unika produkter som det inte skulle vara lönsamt att sälja i en fysisk butik i en mindre småstad. Den som uppfunnit en smart lösning har också möjligheten att marknadsföra sig mot kunder i hela Sverige vilket gör att enstaka butiker verkligen kan fokusera på smala branscher.

Smarta saker för att säkra för barnen

Alla småbarnsföräldrar som har en trapp hemma har en trappgrind. Det och spiskyddet tär nog de två vanligaste skydden för att barnen inte ska göra sig illa i hemmet. Men det finns även mer ovanliga skydd som är kan vara ovärderliga för vissa barfamiljer. Exempel är förankring av platt-TV:n (ramlar annars lätt med barn som lutar sig mot den) eller reflexspray som sprayas på ytterkläderna för att barnen definitivt ska synas bra i trafiken.

Smarta saker till en smart telefon

Även till smartphones finns det en hel del bra tillbehör och genomtänkta produkter. När telefonerna har så stora minnen, internetuppkoppling och högupplösta kameror blir de som små mediadatorer. En av de smarta produkterna som går att köpa online är bland annat en så kallad dongel som kopplas in i telefonen för att överföra både bild och ljud till en TV utan kabel. En annan produkt gör att man kan styra lamporna med mobilen. För att skapa mysstämning till man kommer hem eller för att lura tjuven att någon är hemma.