Bra fitnessidor på nätet

För oss som vill komma i form direkt är det kanske mest magen vi tänker på, ja och låren och hmm kanske rumpan också. Att springa till gymmet är inte alltid lockande när man känner sig som en korv i gymkläder. Därför är internet en räddare i nöden om man vill komma i form innan man visar upp sig.

Det kan kännas som en djungel när man letar på nätet för bra fitnessidor. Det är lätt att ge upp, för när du väl läst igenom sidan och förstått att den inte ger dig vad du behöver för att få lätta råd och tips om att komma igång så har man redan slösat kanske 5 minuter. Här kommer därför tre tips på sidor som kommer hjälpa dig att komma igång.

HemmagymHar du inga problem med engelskan så är www.health.com en helt fantastisk sida om du vill komma igång direkt. För att nämna ett exempel ”24 Fat-Burning Ab Exercises (No Crunches). Här visar man upp 24 magdödare som är otroligt enkla att utföra och faktiskt fungerar! Du behöver inte utföra alla 24 men kan välja de som passar din styrka och kondition. Förstår du inte engelskan så kan du ju alltid översätta den lilla beskrivande texten i Google translator.

Behöver du skaffa hantlar, yogamatta, motståndsband eller något annat för din träning så har Gymkompaniet.se allt man behöver för träningen hemma hos dig. Gå in under rubriken Hemmagym och låt dig inspireras och lockas. Passa på att titta på en löpmaskin eller träningscykel vilket är en utmärkt form av motion för att snabbt komma igång med att bli av med de där extra kilona. Där finns allt för amatören till proffset och i alla prisklasser.

En bra svensk sida är kosttips.se som ger dig balanserade råd både när det gäller kost och träning. Här hittar du många bra tips och kostscheman, träningstips samt information om olika tester du kan utföra för att kontrollera var du ligger på hälsoskalan. Du behöver med andra ord inte vara expert för att förstå råden på den här sidan. De har dessutom satt ihop olika träningsprogram och de hjälper dig att tänka över vilken motionsform som passar din livsstil bäst.