Var smart när du handlar kontorsvaror

Oavsett om kontoret är stort med många medarbetare eller och du jobbar hemma så är en av det mest irriterande saker som finns att pappret till skrivaren är slut. Eller när tonern börjar sjunga på sista versen kvällen innan du ska lämna in ett viktigt jobb.

När det gäller köp av kontorsvaror och annat som du behöver för att allt ska fungera är det smart att välja en leverantör som har ett brett sortiment. Och som kan leverera snabbt!

Spara tid och handla online

Det smidigaste är att handla online och ha ett konto där du kan handla allt på samma ställe. Inte bara papper och toner, utan emballage, hygienartiklar, pennor och allt annat. Har du ett företagskonto kan du ofta se vad du brukar beställa och slippa leta efter just din toner eller det där perfekta kuverten som du hade sist.

Tänk på att handla så miljövänligt du kan. Att beställa allt från samma ställe och större mängd minimerar antalet leveranser och skonar på sätt miljön.

Välj Svanenmärkt kopieringspapper och kuvert. I Sverige återvinns cirka 85% av allt papper, men det kan alltid bli ännu bättre.

Se till att du kan få leveranser hem om du vill ha det och att frakten inte är orimligt dyr.