Barnets första klocka

När det gäller barnens önskelistor så här innan jul kan det finnas många olika leksaker och teknikprylar uppskrivna. En första klocka till ditt barn kan vara en perfekt investering. Att öva klockan, både i digital och analog tid, är bra redan från ung ålder. Då är det perfekt att barnet har en egen klocka för att träna sina kunskaper.

Ökar vardagsmotionen

Med en smartwatch finns även andra funktioner som är spännande för ditt barn. Till exempel att se hur många steg som tagits under dagen. Det blir en rolig sak att jämföra med kompisarna och bidrar därmed till mer aktiv rörelse.

Tryggt för dig som förälder

De smarta klockorna är som mobiltelefoner på armen, otroligt smidiga för barnen att ha med sig. Även under spring och lek utomhus är det enkelt att ha den på handleden. Det är även tryggt för dig som förälder eftersom du kan se var ditt barn befinner sig med hjälp av GPS:en. Du kan även ringa och sms:a ditt barn vid behov.

Eftersom ditt barn alltid har sin klocka på handleden är det mindre risk att den blir borttappad, än till exempel med mobiltelefon. Barnet slipper även det skadliga scrollande en mobil kan ge. Om du tycker det här är en bra sak till ditt barn så kan du handla här.