Julhandla på nätet

Det är skönt att få lite extra tid till knäckkokande och adventsmys. Med struktur på inköpen hinner du med att umgås med familjen och julpyssla.

Advent är en härlig tid med stor mysfaktor. Men det är också en extremt hektisk tid på året. Det ska pyntas, bakas, och inhandlas julklappar till släkt och vänner. Oftast dröjer vi med julklappsinköpen in i det sista. En bra lösning när man inte har tid eller ork att springa runt på olika butiker är att handla sina julklappar på nätet. Vissa internet-butiker erbjuder även inslagning av paketen med möjlighet till frakt till julklappsmottagarna. Det är perfekt att ha möjlighet att skicka paketen direkt till de vänner och släktingar som man inte har möjlighet att umgås med under julen. På så sätt sparar man mycket tid genom att man slipper att först handla presenten, slå in den och sedan fara till posten för att skicka paketet.

Genom att vara strukturerad när man lägger upp julklappsinköpen så går allt mycket fortare. Börja gärna med att skriva en utförlig lista med vad du planerar att köpa till dina nära och kära. Om du har problem med att komma på vad du ska köpa så går det bra att hämta inspiration på nätet. Titta gärna vad det skrivs om bloggvärlden, där kan man ibland hitta riktiga guldkorn. Sedan är det bara att göra dina inköp via internet.