Bästa tjänsterna för tv och film online

tittar på tv

Att se på TV och film har nu sedan länge varit bortkopplat från fysiska medier eller linjär tv. Idag kan man när som helst, var man än är, gå online och se sina favoritprogram på i princip vilken enhet som helst.

Men vilken är egentligen den bästa streamingtjänsten? Var får man den bästa upplevelsen och det största utbudet när det kommer till film och tv?

HBO Nordic

Allt eftersom att Amerikanska HBO blivit allt mer framgångsrika internationellt, utan att ens ha egna tjänster i de flesta länderna, så valde de att lansera HBO Nordic i Skandinavien. Tjänsten ger dig tillgång till alla de stora tv-serierna kort efter att de sänts i USA samt ger dig en möjlighet att bläddra i företagets stora katalog av tidigare filmer och tv-serier. Användarupplevelsen är dock inte riktigt lika bra som konkurrenterna, något som irriterar många.

Netflix

Den största leverantören av streaming-tv erbjuder en betydligt större bredd när det kommer till vad de levererar. Oavsett vad man än är intresserad av så finns det något att se, men inte nödvändigtvis exakt det man vill se. För även om utbudet är stort så är det begränsat och det är sällan man ser nyare filmer dyka upp bland innehållet. Netflix har dock tagit efter HBO i ett avseende, eget innehåll. Netflix har de senaste åren börjar producera många olika tv-serier och filmer, och många är otroligt bra. I år fick Netflix 34 stycken Emmynomineringar och även ett antal vinster, bland annat för bästa kvinnliga biroll i en drama serie med Uzo Aduba i Orange is the new black.