Att välja spelautomat utifrån bonus och free spinn

Mer och mer så erbjuder spelbolagen bra bonusar och free spinns när man väljer att bli kund. Vilka spelautomater ska man välja utifrån bonus och free spinn? Det är en relevant fråga och vi ska försöka reda ut begreppen så du enklare kan välja vilka spelautomater du kan välja.

Framförallt så ska du leta upp spelbolag som har ett lågt omsättningskrav. Ju lägre krav desto bättre. Ju mer du måste omsätta den bonus du får desto mindre blir det kvar i din spelkassa. Du kan läsa mer om omsättningskrav, RTP och spelbudget på spelaslots.info. Självklart så finns det spelautomater som ger tätare vinster på de spel som spelas. Detta kallas för RTP vilket menas ”Return T Player” alltså det du får tillbaka som spelare. Vissa spelautomater har bättre RTP än andra.

Det finns fördelar att välja spel som generera mer vinst för att bygga upp en schysst spelkassa. Vissa spel som ger bar med vinst kanske man ska satsa högre summor för varje spinn. Om man väljer en låg summa för de snurr som spelautomaten gör så blir vinsterna därefter. Högre kostnad för snurrningarna generar högre vinster. Rätt så självklart eller hur. Ett spel som inte ger färre men högra vinster kanske man inte satsa lika hårt.

Oavsett vilket spel som du väljer så gäller det att försöka hålla i sina pengar så hårt som det bara går. Både de som inte har satts in på ett spelkonto som de pengar som man fört över till en spelkassa. Lycka till med dina spel och vi hoppas att du får valuta för pengarna och att du vinner stort.